Tukiartikkeli

Suosikkitehtävät

Yksittäisiä tehtäviä voi lisätä omiksi suosikeiksi joko perehdytyksistä tai mallipohjista. Suosikkitehtäviä voi hyödyntää uusien mallipohjien luonnissa tai tiettyjen tehtävien lisäämisessä perehdytyksiin. Yksi hyvä esimerkki suosikkitehtävien hyödyntämisestä on tilanne, jossa käytetään tiettyä mallipohjaa perehdytyksissä, mutta ennen suunnitelman käynnistämistä siihen lisätään jotkut tietyt tehtävät. Suosikkitehtävien avulla tehtäviä ei tarvitse tehdä alusta asti, vaan tehtävän voi lisätä suunnitelmaan tai perehdytykseen suoraan suosikeista. Näin isompienkin tehtäväkokonaisuuksien lisääminen suunnitelmiin

Tehtävä lisätään suosikiksi avaamalla tehtäväkortti perehdytyksestä tai mallipohjasta. Suosikiksi lisääminen tapahtuu tehtäväkortin sydän-painikkeella.

Kun tehtävä on lisätty suosikiksi, sydän-painike muuttuu vihreäksi.

Omia suosikkitehtäviä voi hallinnoida Oma profiili -osiossa. Suosikkitehtäviä voi tarkastella ja poistaa sitä kautta. Suosikkitehtäviä ei voi muokata tätä kautta, vaan muokkaukset tehdään lisäämällä uusi tehtävä suosikiksi ja poistamalla vanha. Hallinnoi suosikkeja -napista avautuu mahdollisuus esikatsella ja poistaa suosikkeja.

Kun käyttäjä on lisännyt tehtäviä suosikiksi, suunnitelmassa ja mallipohjassa uuden tehtävän luonnissa tulee vaihtoehto Tuo tehtävä suosikeista. Tästä avautuu suosikkilista, josta valitaan ja lisätään haluttu tehtävä, jolloin tehtävän tiedot täydentyvät tehtäkorttiin, jossa niitä on mahdollisuus muokata, mm. vaihtaa vastuuhenkilöä. Lopuksi tallennetaan, jolloin suosikkitehtävä on lisätty suunnitelmaan tai mallipohjaan.