Tukiartikkeli

Uutta Introssa - versiopäivitys 7.10.2021

INTRO-perehdytysohjelmistosta on julkaistu uusi päivitysversio. Nyt julkaistu versio sisältää virheenkorjauksia sekä uusia toiminnallisuuksia.


1. Uudistuksia ja korjauksia raportointiin

Jos käyttäjällä on näkynyt paljon tiimejä raportoinnissa, graafit-välilehdellä graafien nimet on näkyneet epäselvästi. Nimet ovat menneet päällekäin, eikä tekstistä saanut selvää. Tähän on tehty korjaus ja graafit on käännetty toisin päin:

Tämän lisäksi raportoinnin tehtävät-suodattimessa ollut virhe on korjattu. Virheen vuoksi tehtävän mukaan suodatus ei toiminut oikein, vaan listalle tuli muitakin perehdytyksiä kuin niitä, joissa oli tuo valittu tehtävä. Nyt suodatin toimii oikein ja näkymään listautuu vain ne perehdytykset, joissa on asetettu perehdytettäväksi tehtäväksi suodatukseen valittu tehtävä.

2. Perehdytettävän poistaminen tiimistä ja näkyvyys perehdytyksiin

Aikaisemmin jos perehdytettävä on kuulunut kahteen eri tiimiin, hänellä on molemmissa tiimeissä käytyjä perehdytyksiä ja hänet poistetaan toisesta tiimistä, hän ei ole enää nähnyt perehdytyksiä, jotka on käyty tiimissä josta hänet poistetaan.

Muutoksen jälkeen perehdytettävällä on mahdollisuus tarkastella omia perehdytyksiään perehdytysprofiilin kautta, vaikka hän ei enää kuuluisi tiimiin, jossa perehdytys on käynnistetty. Tämä siis siinä tapauksessa, että käyttäjä kuuluu poiston hetkellä johonkin toiseen tiimiin. Jos käyttäjä poistetaan ainoasta tiimistä jossa hän on jäsenenä, koko tunnus poistetaan eikä käyttäjä pääse enää kirjautumaan järjestelmään. Perehdytykset kuitenkin siirtyvät tässä vaiheessa "haamukäyttäjälle", joten perehdytykset ovat edelleen tarkasteltavissa raportoinnissa.

3. Virhekorjauksia

Järjestelmään vietiin päivityksessä myös useita muita pienempiä korjauksia, jotka parantavat käyttökokemusta erikoistapauksissa. Muutoksia on tullut mm. käyttäjän tietojen muokkaamiseen, perehdytysprofiilin tarkasteluun ja tehtävien siirtyminen myöhässä tilaan perehdytyksessä, jossa käynnistyshetkellä aloituspäivä on jo menneisyydessä.

Introsta löytyy nyt myös ohjeita ja neuvoja perehdytyssuunnitelman käynnistämiseen työpöydältä. Kun tiimin omistaja tai perehdytysvastaava kirjautuu ensimmäistä kertaa Introon, pääsee hän näkemään suoraan Introsta ohjeita perehdytyssuunnitelman avaamisesta ja muokkaamisesta. Näihin ohjeisiin pääsee palaamaan aina myöhemminkin kohdasta Ohje.